Festival al animalelor la USV Iași: parade de câini, echitație, păsări exotice, iepuri, show de dresaj

miercuri, 08 mai 2024, 03:37
2 MIN
 Festival al animalelor la USV Iași: parade de câini, echitație, păsări exotice, iepuri, show de dresaj

Festivalul care cuprinde parade de câini, demonstrații de echitație, expoziții de păsări exotice, iepuri, concursuri cu premii, consultanță veterinară, show de dresaj și agilitate, dar și vizitarea bazei hipice este programat pe 18 și 19 mai, pe Stadionul USV Iași.

Iubitorii de animale, invitați la ,,Animal Fest by USV Iași”

Evenimentul va debuta oficial sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 10:00, urmând ca de la 11:00 să fie programată deschiderea oficială. Apoi, o demonstrație de dresaj canin cu echipe chinotehnice ale Poliției de Frontieră Iași și Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.
Mai departe, vizitatorii vor putea fi martori ai mai multor expoziții (expoziție de păsări ornamentale și animale mici; expoziție de animale de fermă; expoziție de reptile și insecte; expoziție de utilaje agricole, și târgul de adopții pentru câini „Adoptă de la USV Iași”).
Spre finalul zilei, se va desfășura vizitarea standurilor Facultaților USV Iași; vizitarea Muzeului de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coțofan”, a Spitalului Clinic pentru Animale de Companie și a Bazei Hipice din cadrul USV Iași; târg de produse agro-alimentare.

Programul pentru a doua zi de festival

Duminică, 19 mai, începând cu aceeași oră, va exista o progresie de dresaj cu cai, un salon felin; o expoziție de reptile și insecte; o expoziție de păsări ornamentale și animale mici. De asemenea, va putea fi vizionar Muzeul de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coțofan”, a Spitalului Clinic pentru Animale de Companie și a Bazei Hipice din cadrul USV Iași.
În continuare, vor fi disponibile expozițiile de utilaje agricole, de animale de fermă (vaci, oi, capre), și târgul de produse agro-alimentare.
Festivalul se va încheia cu un curs de prim ajutor intitulat ,,Pet first aid” (ora 11:00, în Sala de Tenis), unde participarea pe baza de înscriere: paula.pasca@iuls.ro).
Intrarea la ,,Animal Feat by USV Iași” este liberă.

Comentarii